معرفی کتاب
تماس با من
پروفایل من
نویسنده (های) وبلاگ معرفی کتاب
آرشیو وبلاگ
      معرفی کتاب ()
بیوسنسورها نویسنده: معرفی کتاب - جمعه ٢٥ فروردین ،۱۳٩۱

نام کتاب:  بیوسنسورها

ناشر: انتشارات اندیشه‌سرا (با ﻣﺴﺅولیت بهزاد پاکروح)

http://www.andishehsara.org/

نویسندگان: بانسی مالهوترا BANSI D. MALHOTRA -  آنتونی ترنر ANTHONY P.F. TURNER

ترجمه‌ی: فاطمه رمضانی، عاطفه پایز و معظمه رمضانی

فهرست

فصل اول: طراحی یک بیوسنسور ساده

1.مقدمه

1.1. بیوسنسور چیست؟

2.1. طبقه‌بندی بیوسنسورها بر‌اساس نوع تبدیل

3.1. طبقه‌بندی بیوسنسورها بر‌اساس اجزای زیستی

4.1. نسل‌های متوالی بیوسنسورها

5.1. سنسورهای شیمیایی و انواع دیگر سنسورها 

6.1. انواع بیوسنسورها و کاربرد آن‌ها

7.1. آینده‌ی بیوسنسورها (میکرو و نانوتکنولوژی)

8.1. تثبیت و انواع آن

9.1. طراحی یک بیوسنسور ساده

2. روش کار

1.2. پروتکل تثبیت کووالان 

3. بحث

4. نتیجه

مراجع

فصل دوم: تشخیص‌‌های نوری در جهت درمان

1.مقدمه

1.1.               برهم‌کنش نور با مولکول‌های فلوئورسانس

2.1. شدت سیگنال فلوئورسانس

3.1. فوتوبلیچینگ

2. مولکول‌های فلوئورسانس

1.2. فلوروکروم‌های اندوژن (طبیعی)

2.2. فلوئورسانس پیش‌ساز دارویی 5 آمینولوولونیک اسید

3.2. فلوئوروفورهای بیرونی

4.2. نمونه‌هایی از فلوئوروفورهای بالقوه با منشأ خارجی

3. وضعیت فعلی پیشرفت بیوسنسورهای نوری

1.3. ماتریکس‌ سل-ژل در سنسور فیبر نوری

2.3. گیرانداختن بیومولکول‌ها و ساخت بیوسنسورهای سل-ژل

4. چشم‌انداز بیوسنسورهای نوری در اندازه‌گیری کمی داروهای فعال نوری

مراجع

فصل سوم: بیوسنسورهای الکتروشیمیایی

1.مقدمه

2.طبقه‌بندی بیوسنسورهای الکتروشیمیایی

1.2. بیوسنسورهای پتانسیل سنجی

2.2.بیوسنسورهای آمپرسنجی

3.2. بیوسنسورهای هدایت‌سنجی/امپدانس سنجی

3. کاربرد بیوسنسورهای الکتروشیمیایی

1.3. بالینی و تشخیصی

2.3.صنایع غذایی و نوشیدنی‌ها

3.3. سنسورهای محیط ‌زیست

4.3. بیوسنسور DNA

4. نتیجه

مراجع

فصل چهارم: کاربرد شیشه‌های سل- ژل حاوی آنزیم در تشخیص 

1.مقدمه

2.ساخت شیشه‌های سل- ژل حاوی ماده خارجی (دوپانت)

1.2. تکنیک پوشش فشرده برای سل- ژل

2.2. تکنیک کپسوله‌ کردن سل- ژل

3. مزایای گیر انداختن پروتئین‌ها در شیشه‌های سل- ژل

4. کاربرد شیشه‌های سل-ژل در بیوسنسورها

5. شیشه‌های سل- ژل در بیوسنسورهای مهم پزشکی

1.5.بیوسنسور گلوکز

2.5.بیوسنسور اوره

3.5.بیوسنسور کلسترول

4.5. بیوسنسور لاکتات

5.5. کاربردهای دیگر

6. نتیجه

مراجع

فصل پنجم: تحقیق و بررسی روی بیوسنسورهای آنالیز غذایی در هند

1- مقدمه

2- کاربرد بیوسنسورهای آنالیز غذایی

3- بیوسنسورهای کربوهیدرات‌ها

3-1- نشاسته

3-2- آنالیز قند

3-3- پایداری آنزیم‌های تثبیت شده در بیوسنسورها

3-4- بیوسنسورها به عنوان ابزاری برای مطالعه دناتوراسیون و رناتوراسیون آنزیم

3-5- کاربرد بیوسنسورها در صنعت قند

4- بیوسنسورهای اسیدهای آلی

4-1- L- لاکتات

4-2- آسکوربیک اسید

5- کاربرد بیوسنسورها در تشخیص آفت‌کش‌های دارای ماده آلی فسفردار

5-1- تشخیص آفت‌کش‌های آلی فسفردار با استفاده از آسیل کولین استراز

5-2- تشخیص بر مبنای بازدارندگی اسید فسفاتاز

5-3- بیوسنسور بر مبنای آسکوربات اکسیداز

5-4- ایمونوسنسورها برای آنالیز آفت‌کش‌ها

6- کاربرد بیوسنسورها برای تشخیص سموم و پاتوژن‌ها

6-1- کاربرد بیوسنسورها برای تشخیص آفلاتوکسین

7- بیوسنسور آنالیز تزریق جریان (FIA) برای کنترل وتنظیم فرآیندهای غذایی و تخمیری

8- پتانسیل کاربرد بیوسنسورهای غذایی در هند

9- تحقیقات بیوسنسور در آینده

10- نتیجه

مراجع

فصل ششم: ایمونوسنسورهای نمایشگر آفت کش‌ها

چکیده

1- مقدمه

1-1- بیوسنسورهای آنزیمی (یا متابولیک)

1-2- سنسور با تمایل زیستی (ایمونوسنسور)

2- جنبه‌های مبدلی و زیستی ایمونوسنسورها

2-1- جنبه‌های مبدلی

2-2- جنبه‌های زیستی

3- نتیجه

مراجع

  نظرات ()
مطالب اخیر ژنتیک از دیدگاه حل مسأله شستشوی شیمیایی در صنعت و روش‌های انجام تست‌های کنترل کیفیت به همراه ده‌ها فرمول طراحی مخازن ذخیره‌ی اتمسفریک با نرم‌افزار TANK هایپرکم، ابزاری برای مدل‌سازی مولکولی نانوتکنولوژی و کاربرد آن در صنعت پلیمر ابزار دقیق طراحی و تحلیل مهندسی با نرم‏افزار ANSYS طراحی و تحلیل آنالیزهای ویژه با ANSYS فرآیند جذب سطحی و شبیه‌سازی آن با نرم‌افزارASPEN ADSIM شبیه‌سازی فرآیندهای پلیمری با ASPEN Polymer Plus
کلمات کلیدی وبلاگ ابزار دقیق (۱) مقررات شهرسازی و معماری (۱) شیمی فضایی (191 مسأله همراه با پاسخ) (۱) ژنتیک مولکولی باکتری‌ها (۱) سنتز ترکیبات آلی دارویی (۱)
دوستان من انتشارات اندیشه سرا هزینه انتشار کتاب وبلاگ بهزاد پاکروح کتابفروشی های شهرستان ها کتابفروشی های تهران کارت تخفیف خرید کتاب معرفی کتاب اخبار فناوری اطلاعات طراح قالب